donderdag 25 augustus 2016

Update en uitnodiging voor de 100 jarige

Ik ben van plan weer wat vaker op dit blog te schrijven. Mijn streven was altijd al twee artikelen per maand, maar afgelopen jaar is dit helaas gezakt naar een artikel per twee maanden. Dat was te wijten aan mijn parttime terugkeer naar het onderwijs en het was even zoeken naar een nieuw evenwicht tussen lesgeven, vertelactiviteiten en privé. Bij deze beloof ik beterschap. Ik trap af met een uitnodiging voor een vertelvoorstelling die ik mede organiseer.Verhalen in het Bos
Sinds 2015 organiseer ik samen met Kees Geelhoed en Camilla Koevoets vertelvoorstellingen in Amersfoort, onder de noemer 'Verhalen in het Bos'. De titel verwijst naar de locatie: Camilla's poppentheater in het Koetshuis in Park Randenbroek - in de volksmond ook wel Randenbroeker Bos genoemd.
De voorstellingen van Verhalen in het Bos boden tot nu toe meestal een programma met een vijftal verschillende vertellers en muziek. Maar er zijn ook steeds meer professionele verhalenvertellers die interesse tonen voor ons podium.

Eric Borrias
Eén van de eerste geïnteresseerden was Eric Borrias. Eric is in binnen- en buitenland bekend als verteller en werd eerder dit jaar door vakgenoten uit Nederland en België uitgeroepen tot ‘Vertelambassadeur van het Jaar’. Reden genoeg om hem in Amersfoort uit te nodigen! Op 10 september zal hij bij ons zijn bewerking tonen van de bestseller 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween'. Eric maakte van de bekende roman twee voorstellingen, één voor kinderen en één voor volwassenen, die hij beide in Koetshuis Randenbroek zal spelen.

De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween
Om 14.30 uur begint de korte versie, waarin we de wonderlijke avonturen volgen van Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Deze voorstelling van een uur is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.
Om 19.30 uur begint de twee uur durende voorstelling voor volwassenen, waarin we ook kennismaken met het leven van Allan vóór het moment dat hij uit het raam stapt - een wonderlijk leven waarin hij niet alleen de hele wereld over is geweest, maar ook zo’n beetje alle groten der aarde heeft ontmoet.

Praktische informatie
'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’
Koetshuis Randenbroek, Heiligenbergerweg 115-119, Amersfoort
  • Zaterdag 10 september 14.30 uur: 7+ versie (duur 1 uur, entree €7,50)
  • Zaterdag 10 september 19.30 uur: volwassenen (2 uur, entree €10,=)
Tickets zijn ca. 30 min voor aanvang verkrijgbaar aan de deur, helaas alleen tegen contante betaling.
Reserveringen is mogelijk via info@theatertoermalijn.nl of 033 47 55 706

Geen opmerkingen:

Een reactie posten