vrijdag 9 januari 2015

Aankondiging: Winterverhalen in het Bos

Allereerst wens ik iedereen nog een fantasievol en verhalenrijk 2015.
Ik ben zelf het nieuwe jaar met een vliegende start begonnen: deze week heb ik afspraken gemaakt voor maar liefst drie vertelprojecten in mijn woonplaats Amersfoort. Twee daarvan zullen plaatsvinden in het prachtige Vlinderhuys - daarover een volgende keer meer. Nu wil ik jullie vooral lekker maken voor Verhalen in het Bos, dat ik mede organiseer en ook zal presenteren. Hieronder vind je alle informatie. Wees welkom op de 25e!

Een winters koetshuis Randenbroek (foto: Kees Geelhoed)
Winterverhalen in het Bos
Op zondagmiddag 25 januari opent het theater in Koetshuis Randenbroek haar deuren voor “Winterverhalen in het Bos”. Zes ervaren verhalenvertellers nemen het publiek mee in een wereld van sneeuw, ijs, regen en wind. De voorstelling duurt van 14.30 tot 16.30 uur en is geschikt voor iedereen van 7 tot 107 jaar.

Vertellers en muziek
Tijdens de middag kun je luisteren naar verhalen van Linde ten Broek, Ry Eykelhof, Raymond Uppelschoten, Hermine van Helden, Alice van Dam en André Kuipers. Halverwege is er een pauze met warme appelsap en glühwein voor degenen die het koud hebben gekregen van alle winterse verhalen. 

Theater in het 'bos'
Koetshuis Randenbroek is een sfeervol theaterzaaltje, onder de statige bomen van het onlangs gerenoveerde 19e eeuws landschapspark Randenbroek. Het theater en het park zijn in Amersfoort (en daarbuiten) bekend van Poppentheater Toermalijn en het jaarlijkse festival Poppen in het Park. Het park heeft de sfeer van een bos, maar ligt midden in Amersfoort en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Begin van een reeks vertelevenementen
“Verhalen in het Bos” wordt georganiseerd door leden van de twee vertelkringen die Amersfoort rijk is: Camilla Koevoets, Melanie Plag (Eerste Vertelkring Amersfoort) en Kees Geelhoed (Vertelkring Shanachie). De komende maanden zullen er regelmatig activiteiten met verhalenvertellers georganiseerd worden in het Koetshuis, voor zowel kinderen als volwassenen.

Facebookpagina 
 Zodra de definitieve data van komende vertelvoorstellingen bekend zijn, komt dit op de eigen Facebookpagina van 'Verhalen in het Bos'. Ga naar onze facebookpagina en klik in de kop op "vind ik leuk": dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw evenement aankomt. En natuurlijk vinden we het leuk als je onze evenementen ook deelt met je facebookvrienden!  

Het komende evenement in het kort
Wanneer?
Zondag 25 januari 2015
14.30 – 16.30 uur, met pauze (deur open om 14.15 uur)
Voor wie? 
Iedereen van 7 tot 107 jaar
Waar?
Koetshuis Randenbroek (in park Randenbroek)
Heiligenbergerweg 115-119 Amersfoort
Voor parkeren en bereikbaarheid: zie website Koetshuis
Toegang:
vrijwillige bijdrage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten