vrijdag 4 oktober 2013

Verhalen over sport en spel

Vanaf deze week mag ik me gastblogger noemen van het onderwijsblog Klas van juf Linda. Een paar keer per jaar zal ik op dat blog tips geven voor het vertellen in de klas. Ik voel me vereerd dat Linda mij heeft uitgekozen als één van de gastbloggers, want het is een blog dat gelezen wordt door duizenden leerkrachten per maand! Een mooie kans dus om het vertellen onder de aandacht te brengen.
Deze week is het kinderboekenweek (van 2 tot en met 13 oktober) en dat is een mooie gelegenheid om met verhalen aan de slag te gaan. Ik geef in mijn eerste gastblog een paar algemene tips hoe je een verhaal kunt voorbereiden en een lijstje met verhalen die passen bij het thema van de kinderboekenweek, sport en spel. Lees het artikel hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten