zondag 15 mei 2011

Babboes in de Lieve Vrouw

Ongeveer een maand geleden schreef ik over een optreden dat ik met veel plezier heb gedaan voor StoryAwards. Maarten van Norren, organisator van de schrijfwedstrijd, ging na afloop echter niet tevreden achterover leunen, maar ging dóór: heel Amersfoort moest kennis kunnen maken met het talent van "zijn" jonge schrijvers!

Het resultaat was dat ik twee winnende verhalen nog twee keer mocht presenteren, op Koninginnedag en tijdens Festival de Muzen - onderdeel van het Jazzfestival - nergens minder dan in Theater de Lieve Vrouw in het centrum van Amersfoort. Dat is een mooie bekroning voor zulke mooie verhalen: want in zo'n zaal met professioneel licht en geluid komt het toch heel anders over dan in de galmende zaal van het leerhotel. Dat was genieten! Voor mij, en naar ik hoop ook voor het publiek.

Van het optreden op Koninginnedag is een video-opname gemaakt, die later is verwerkt in een impressiefilmpje van het festival Amersfoort Alive. Hieronder zie je de opname van mij alleen - helaas zonder muzikale begeleiding die keer - met de tweede helft van het verhaal "De dans" van Esmay Versteegh.
De opname is gemaakt door Jan den Ouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten