donderdag 16 december 2010

Uitnodiging: het kerstverhaal zoals je het nog niet kende

Meestal treed ik op voor besloten gezelschappen, maar komende week kan iedereen die belangstelling heeft, me zien en horen vertellen in het Bijbels Museum te Amsterdam. Op zaterdag 18, zondag 19 en woensdag 22 december zal ik een aantal verhalen rondom de geboorte van Jezus vertellen voor kinderen vanaf ±7 jaar en hun (groot)ouders

Dit is opnieuw een optreden verbonden aan de bijzondere tentoonstelling Wonder boven Wonder, waarvoor verstandelijk beperkten schilderijen hebben gemaakt naar aanleiding van verhalen uit de bijbel. Een maand of drie geleden vertelde ik bij deze tentoonstelling al een tweetal verhalen uit het Oude Testament. Deze keer is het kerstverhaal uit het Nieuwe Testament de inspiratiebron.

Denk je dat je het kerstverhaal wel kent? Kom dan maar eens luisteren en laat je verrassen. Hoor hoe Jozef door tweestrijd werd verscheurd, leer welk geschenk de kleine Jezus het meest waardeerde en ontdek het mysterie van de vierde koning!

Data: zaterdag 18, zondag 19, en woensdag 22 december
Aanvang: 14.00 uur
Duur: ca. 45 min
Deelname: gratis (excl. entree, kinderen t/m 12 jr gratis)
Leeftijd: 7-12 jaar

Reserveren: zeer aanbevolen op 020-6242436 of info@bijbelsmuseum.nl
Informatie over entreeprijzen en adres vind je op de website van het Bijbels MuseumDe aankondiging door Simone Martini: inspiratiebron voor het schilderij van Monica Dierikx, waarbij Babboes een verhaal zal vertellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten