zaterdag 7 november 2009

Griep

Tja, het was misschien wat overmoedig om vorige week in mijn blog te schrijven dat de griep mij nog niet te pakken had... er om vragen noemen ze dat!
Terwijl ik druk aan de slag was met mijn Halloween verhalen liepen de rillingen me over het lijf - en echt niet omdat het zo griezelig was - en die heks die zaterdag stond te vertellen zag niet alleen door de schmink zo bleek.

Na een dag of vier leek het weer beter: ik ben rustig aan begonnen met mijn mailboxen lezen en beantwoorden en de volgende dag heb ik mezelf eindelijk die beloofde vrije dag gegeven. Maar helaas... dezelfde middag lag ik weer te bibberen op de bank.
Maar ik had mijn lesje geleerd en zou deze keer de boel niet onderdrukken: ziek is ziek! Dus ik heb zoveel mogelijk tijd in bed doorgebracht. Zo ver mijn jongens dat toelieten tenminste, want mama's horen nu eenmaal niet ziek te zijn. Inmiddels is de koorts over, maar vervangen door een naar kuchje. Bah, bah, bah.

Is er dan helemaal niets positiefs te melden? Jawel!

Afgelopen zondag (1 november) was ik te zien op RTV Utrecht in het programma BV Utrecht. Dat is een programma over ondernemers in de provincie en voor het onderdeel Uit de Startblokken - over startende ondernemers - ben ik een aantal weken geleden tijdens een optreden gefilmd en achteraf geïnterviewd. Griepvrij! De uitzending is voorlopig nog terug te zien op de website van BV Utrecht (aflevering 9, ik zit in minuut 2-5)

En ik weet niet of het nou door die uitzending komt of gewoon door de tijd van het jaar: ineens stroomt mijn mailbox vol met aanvragen voor optredens in de komende weken. Daar mag ik natuurlijk niet over klagen, maar... hoe ga ik dat combineren met "rustig bijkomen van de griep"?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten