woensdag 21 oktober 2009

We hebben het overleefd!

De kinderboekenweek is voorbij en ik heb het overleefd. Dat klinkt wat dramatisch, maar ik was werkelijk doodsbenauwd om gedurende één van de vele voorstellingen in die twee weken besmet te worden met de Mexicaanse griep. Dat zou me niet alleen een hoop geld gekost hebben, maar ook een weekendtrip naar Berlijn verpest hebben.

Enfin, ik ben er nog, gezond en wel. Berlijn ligt al weer achter me, Anansi kan terug het bos in en de voorbereidingen voor halloween en kerstmis (ja echt, nu al) staan te wachten. Bovendien ligt er nog een hoop administratie waar ik de afgelopen twee weken niet aan toe ben gekomen. Ook de nieuwtjes zijn een beetje blijven liggen, maar als het goed is komt het nu weer allemaal op gang. Hier zijn alvast de laatste berichten van de afgelopen periode:

Alles op zijn tijd: congres over het Jonge Kind, 20 november in Zwolle
Voorlezen met Koning Koos: een voorleeskoffer passend bij het TV programma Het Zandkasteel
Leesdas Lettervos: het populaire SchoolTV programma voor groep 2/3 heeft een online vervolg voor groep 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten