vrijdag 18 september 2009

Uitnodiging: vertelestafette Amersfoort

Aanstaande zondag organiseert EVA (Eerste Vertelkring Amersfoort) in samenwerking met de Kunstvaarroute een vertelestafette in de binnenstad van Amersfoort.

Onder het motto "De schoonheid van het verschil" zijn al enkele maanden kunstwerken en daarop geinspireerde gedichten (of was het andersom?) te zien in de singels van Amersfoort. Op zondag 20 september zullen twaalf vertellers zich ieder bij één van de kunstwerken posteren om een kort verhaal ten gehore te brengen.

Bezoekers kunnen zich aanmelden en starten bij de winkel van de Waterlijn aan de Krommestraat. Onder begeleiding van een gids lopen zij de route in circa 1,5 uur. Er wordt gestart om 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Deelname is gratis.

Op het programma staan persoonlijke verhalen, gekke verhalen, historische verhalen en sprookjes, allemaal in meer of mindere mate geïnspireerd door het kunstwerk, het gedicht of gewoon de prachtige omgeving van de historische binnenstad. Het zal een gevarieerd aanbod zijn: de ware schoonheid van het verschil!

Ik doe natuurlijk zelf ook mee en zal een fabel vertellen bij de Kamper Binnenpoort.

Reserveren is mogelijk bij Co Schop: c.schop@planet.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten